lopende band

 

Guangzhou Junda Machinery & Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

HANDOK HYDRAULIC Company was estalished in Juni 1987 bij busan-Stad, Korea.

 

Ten eerste zouden wij onze oprecht willen dankzij uitdrukken uw warme die bescherming tot onze producten tot dusver wordt uitgebreid. Sinds foundatio die van het bedrijf in 1987 herstellend zaken van hydraulische pompen voor zwaar construcionmateriaal staren. Hydraulische Handok heeft in het produceren van een brede waaier van vervangingendelen voor hydraulische pompen en motoren voor divers zwaar bouwmateriaal en de industriemachines vanaf 1991 in dienst genomen.

Als belangrijke fabrikant in de hydraulische tellers van pump&motorcomponenten in Korea met gemoderniseerd die materiaal en machines met geaccumuleerde technologie en heel wat ervaring worden gesteund, hebben wij onze kwaliteitsproducten aan onze getaxeerde klanten in binnen- en buitenland geleverd.

Wij leveren altijd elke inspanningen om perfecte kwaliteitsproducten met concurrerende prijs te produceren.

Wij zijn poging om ons beste te doen een reputatie wereldwijd door ons ononderbroken O&O verkrijgen. Wij hopen oprecht dit intorduction voor u nuttig zal zijn om ons werkingsgebied van producten te begrijpen en wij met hoogste prioriteit op de kwaliteitsborging zullen zetten om aan uw behoeften met concurrerende prijs en snelle levering op het juiste moment te voldoen.

Wij verheugen ons op het hebben van een kans om u zeer binnenkort te dienen.

 

R & D

Guangzhou Junda Machinery & Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0Guangzhou Junda Machinery & Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 1Guangzhou Junda Machinery & Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 2